преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър с концерт в София на 30 май

Хедлайн шоуто на фронтмена на Slipknot и Stone Sour е на Арена София, Столичен Колодрум

Публикувано на 29 Февруари 2024
Кори Тейлър с концерт в София на 30 май
Снимка: Fest Team

Хедлайн шоуто на Кори е на Арена София, Столичен Колодрум

Кори Тейлър, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си и човекът, който изпя: „не искам да ме погребете в дупка, когато умра“ идва в България за самостоятелен концерт на 30 май.

Билетите влизат в предварителна продажба на 1 март в мрежата на Ticket Station.

Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още! Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.
България посреща Corey Taylor за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май по покана на Fest Team, като част от поредицата концерти Sofia Solid.

През 2020 г. Corey Taylor издаде CMFT като соло артист, но именно вторият албум - CMF2, се оказа една от приятните изненади на миналата година. В CMF2 Тейлър пее, свири на соло и ритъм китара, пиано и мандолина. A на 30 май и България ще може да чуе как звучат песните от него на живо, както, разбира се и песни от творчеството на бандите, в които Тейлър се подвизава като вокалист.

Повече информация можете да намерите на https://coreytaylor.com. Ограничено количество билети на цени от 88 лв. влизат в продажба на 1 март, в 12:00, а масовата продажба стартира в понеделник, 4 март в мрежата на Ticket Station.

Ключови думи: