преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Контрол представят на живо албума "Червената книга" на 29 април

Публикувано на 20 Април 2022
Контрол представят на живо албума
Снимка: Тодор Тодоров

Контрол ще представят новия си албум на 29 април в клуб Mixtape 5.

След безброй перипетии и трикратно отлагане вечните пънкари Оги Кьосовски, Владо Попчев, Иван Гатев и Стоян Тенев ще представят на живо своя десети студиен албум „Червената книга“.

Името на юбилейната тава на култовата българска пънк банда е истински и директен символ на изчезващия вид музиканти у нас – суровите и смели бунтари, пънк революционерите и тези, които смело се противопоставят на модите и мейнстрийма.

„Ние наистина сме изчезващ вид и ако хората искат да не попадат в „тъмната страна“ на безсмислената нова, популярна музика, трябва много да ни пазят, угрижват и поливат,“ предупреждават от групата.

Едно от най-важните послания в десетия, най-тежък и концептуален, албум на бандата е, че имат сила и енергия за нова музика, концерти и експерименти, а най-хубавото – е, че не отстъпват от принципите и желанията си.

Феновете, които са гледали Контрол на живо през последната година, навярно вече са чули някои от песните oт „Червената книга“, но на 29 април е официалното представяне на живо на албума в неговата цялост в столичния клуб Mixtape 5.

Билети за концерта в София има в мрежата на bilet.bg. В „Червената книга“ участие вземат и Gino Jevdjevic и Amy Denio от Kultur Shock в „Полиция“ и „Танго & Cash”, Радула в „Цар и господар“, Христо Намлиев във „Вкус за блус“.

Наред с новите парчета от „Червената книга“, феновете ще могат да чуят и класиките „100-150“, „Обичам те, мила“, „Не умирахме от щастие“, „Бий хлапето“, „Ужас“, „Булка“ и да се сдобият с диск от ексклузивния тираж на албума.

На 29 април вратите на клуб Mixtape 5 отварят в 21:00, а концертът на Контрол започва в 22:00.

Билети – в мрежата на Bilet.bg.

Снимка: Projector Plus

Ключови думи: