преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Kings Of Leon издадоха новия си албум "Can We Please Have Fun"

Публикувано на 10 Май 2024
Kings Of Leon издадоха новия си албум
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Kings of Leon издадоха своя девети студиен албум “Can We Please Have Fun”. Записан в студиото Dark Horse в Нешвил и продуциран от Kid Harpoon (Harry Styles, Florence + the Machine), проектът от 12 песни показва различна страна на Kings of Leon.

Групата пуска и официален видеоклип към песента “Nowhere to Run”. Бандата поема контрола над всички творчески елементи на този албум - от началото до края – движейки всеки един детайл от музиката до дизайна и нестандартните визуализации за всяка песен. Всички те са заснети изцяло от самите тях в продължение на два дни в Нешвил.

Издаденият по-рано водещ сингъл “Mustang” продължава да се изкачва в радиостанциите седмица след седмица и отбелязва деветия Топ 10 сингъл за групата в Alternative radio. За да отпразнуват премиерата на “Can We Please Have Fun”, Kings of Leon превземат ранчото Copperline в Нешвил за специален концерт и разговор с публиката, излъчени на живо в Amazon Music.

На 20 юни Kings of Leon тръгват на световно турне, което ще започне в Лийдс, Великобритания и ще продължи с още дати в Обединеното кралство и Европа.

"Can We Please Have Fun" съдържание:

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

Ключови думи: