преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Канадците Anvil с ново парче "Take A Lesson"

Публикувано на 22 Април 2022
Канадците Anvil с ново парче
Снимка: Photo by Nigel Crane/Redferns

Канадската хеви метъл банда Anvil ще издаде новия си албум, озаглавен "Impact Is Imminent" на 20 май, чрез AFM Records.

Преди месец групата сподели първи сингъл от албума - парчето "Ghost Shadow". Сега чрез плеяра по-долу можете да чуете още една песен от предстоящата творба. Откриващото парче - "Take A Lesson":

Както и предишните три албума "Anvil Is Anvil"(2016), "Pounding The Pavement" (2018) и "Legal At Last" (2019), "Impact Is Imminent" също е продуциран от Йорг Укен и Мартин "Маттес" Пфайфър.

Относно „Impact Is Imminent“, фронтемeнът на Anvil Стиви "Lips" Кудлоу каза: „Нито един от предишните ни албуми не съчетава музика и текстове в толкова добре, както „Impact Is Imminent“. Всичко се събира хомогенно. В резултат на това новият материал звучи монолитно, чак до последните детайли, както по отношение на ритъма, така и по отношение на хармонията. В миналото нашите студийни сесии понякога приличаха на скачане в дълбокото, като трябваше да импровизираме много и да вземаме решения за кратко време. Работейки върху "Impact Is Imminent“, не само че имахме достатъчно време за процеса на писане на песни преди записите, но имах и свободното време да тествам всичките си идеи и да работя върху тях, докато станат перфектни."

Ключови думи: