преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Job For A Cowboy с видеоклип към нов сингъл "The Forever Rot"

Екстремната дет метъл банда издава първи нов албум след 10 години почивка

Публикувано на 01 Ноември 2023
Job For A Cowboy с видеоклип към нов сингъл
Снимка: Chris Klumpp / Metal Blade Records

Американската екстремна дет метъл банда Job For A Cowboy споделиха официален видеоклип към най-новия си сингъл "The Forever Rot".

Песента е част от първия нов албум групата от 10 години насам "Moon Healer", който ще излезе на 23 февруари 2024 г. чрез Metal Blade.

Творбата е и първи запис на групата с барабаниста Навийн Копървайс, с когото вокалиста на Job For A cowboy Джони Дейви е работил в страничния си проект Fleshwrought.

„Бащинството, допълнителните музикални проекти, академичните степени и кариерите извън групата бяха приоритет и фокусът на живота на всеки един от нас. Затова се съгласихме на продължителна пауза, но с отворена врата за завръщане. Всичко се нареди да си сътрудничим по нов проект заедно, беше време да прекрачим прага на нещо ново“, споделя Дейви за дългата липса на групата от музикалната сцена.

"Moon Healer" ще бъде пети студиен албум в дискографията на групата и ще съдържа 8 парчета продуцирани от Джейсън Суекоф, работил с Trivium, August Burns Red, Devildriver и др. По-рано групата представи сингъла "The Agony Sleeping Storm".

"Moon Healer" съдържание:

1. Beyond The Chemical Doorway
2. Etched In Oblivion
3. Grinding Wheels Of Ophanim
4. The Sun Gave Me Ashes So I Sought Out The Moon
5. Into The Crystalline Crypts
6. A Sorrow-Filled Moon
7. The Agony Seeping Storm
8. The Forever Rot

Ключови думи: