преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Излиза книгата "Буги Барабата - шофьорът на блуса"

Премиерата на книгата посветена на големия блус музикант и радиоводещ ще бъде на 25 май

Публикувано на 18 Май 2022
Излиза книгата

След две годишна подготовка, книгата, посветена на големия блус музикант и водещ на радио Z-Rock вече е готова!

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ излезе от печат, за да покаже вълнуващи моменти и разговори, непубликувани снимки и интересни лични истории на незабравимия Буги.

Книгата „Буги Барабата – шофьорът на блуса“ ще направи своята премиера на специално събитие в „Блус бара на Кръпките“. На 25-ти май имаме още един повод да сме заедно и да „отворим по едно кафе“ в чест на Буги Барабата.

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ е написана от Светлана Близнакова-SEVI, която споделя, че съдържанието не представлява стандартната биография на популярна личност. Също като Буги, книгата е извън рамките на очакваното и събира в себе си съкровени моменти, емблематични анекдоти, интервюта на Буги с важни за него хора, вечни текстове на песни и още истории от интересния живот на една незабравима личност.

„Буги Барабата – шофьорът на блуса“ показва страни от живота на Барабата, за които почти никой не подозира и допуска читателя до кътчета в душата му, непознати дори за най-близките му приятели. Редовете се подреждат като парчета от пъзела, наречен Буги Барабата и всеки читател може да „открадне“ за себе си тази част, която му допада най-много.

Текстописец, музикант, композитор, изпълнител, радиоводещ, отдаден баща и любим мъж, галантен кавалер, верен приятел, професионалист до маниакалност или просто „шофьорът на блуса“ – книгата показва различните, но истински житейски роли на Буги!

Премиерата на книгата посветена на големия блус музикант и радиоводещ ще бъде на 25 май, Patches Blues Bar/Блус барът на Кръпките, 18:00ч.
Вход свободен.

 

Ключови думи: