преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Излезе албумът "Emotions In A Jar" на Tsena Koev

Публикувано на 26 Август 2022
Излезе албумът

Новият албум на симфоник метъл групата Tsena Koev "Emotions In A Jar" излезе днес (26 август) и е достъпен във всички онлайн платформи.

Групата ще представи изданието наживо с акустични концерти в София и Пловдив на 3 и 4 септември. В концертите ще участват също Vivaldi Metal Project, Aegonia и Freija.

Tsena Koev е симфоник метъл група основана от вокалистката на Vivaldi Metal Project Цена Стефанова и българския аранжор на проекта Живко Коев.

С физическото издание на "Emotions In A Jar" засега можете да се сдобиете само на място след концертите, но скоро ще бъде достъпно и за поръчка онлайн.

“След много години опит на сцена, най-сетне мога да ви покажа част от душата си, с надеждата тя да резонира с някои от вас и да успее да докосне и вашите души!” - казва Цена.

“26 август не е случайно избрана дата за излизането на дебютния ми албум. Тази дата беше рождения ден на прекрасния ми баща - Стефан Бунарджиев, който винаги ме е подкрепял в заниманията ми с музиката. Той самият беше музикант - барабанист, певец и бенд-лидер. На него дължа голяма част от тези гени, свързани с огромна част от живота ми! Благодаря ти, тате! Знам, че щеше да се гордееш и да се радваш много, щяхме и да го полеем както подобава! Ще празнувам с усещането за теб!” - споделя още певицата.

Снимка: Tsena Koev

Ключови думи: