преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

hug or handshake споделиха видеоклип към песента "Jacuzzi Heart"

Публикувано на 15 Април 2022
hug or handshake споделиха видеоклип към песента
Снимка: Михаил Мишев

Най-новото видео на младата инди поп-рок банда hug or handshake към песента Jacuzzi Heart е вече факт. В клипа режисьорът Ангел Иванов продължава историята от предходните им две видеа "Natural Phenomena" и "Once Upon a Pink Sedan". Тук двамата приятели от детството, чийто пътища са се разделили много отдавна, най-накрая се срещат и се пренасят в света на спомените си. Зад визуализацията на филмовата история отново стои екипът на handplayed productions.

"Jacuzzi Heart" е част от първия студиен албум на hug or handshake - "Once Upon a Pink Sedan", който излезе миналата година и получи редица позитивни отзиви и суперлативи от родната критика и музикалната гилдия. Голямо признание за бандата бе и високата оценка, с която едно от най-добрите студиа за мастеринг в света, легендарното Sterling Sound, ги представя в портфолиото си като част от артистите, с които се гордее, че работи. Един от най-добрите им мастеринг инженери Грег Калби(работил с имена като Джон Ленън, Дейвид Боуи, Bon Jovi, Ерик Клептън, Лени Кравиц, Kings of Leon, Ноел Галахар и мн. други) слага финалните щрихи в звученето на дебютния албум на момчетата.

На 30-ти април hug or handshake ще направят своя първи голям самостоятелен концерт в Sofia Live Club. На сцената редом до Антон Георгиев и Петър Трифонов ще се качат Виктор Иванов – бас китара и Ник Николаев – барабани.

Освен, че ще чуят всички песни от албума и няколко нови парчета, феновете ще имат възможността да се сдобият и с официален мърч на бандата, включващ тениски, суичъри и лимитирано количество CD-та от албума "Once Upon a Pink Sedan".

Билети за концерта могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Ключови думи: