преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hills of Rock – Sofia Edition 2022 с летящ старт от Парка на летище София

Вече се продават билети за изданието догодина

Публикувано на 04 Юли 2022
13 снимки

Първото издание на Hills Of Rock – Sofia Edition се отбеляза на фестивалната карта на България с летящ старт и перфектната комбинация от страхотно време, отлична организация, топ локация и пълен лайн ъп с артисти от разнообразните рок поджанрове.

След двугодишна пауза най-мащабният български рок фестивал се завърна с пълна сила и не едно, а – две издания за 2022. Рок и метъл за почти всеки меломански вкус и забележителна програма на артисти от електронния жанр два дни огласяха амбициозната нова фестивална локация у нас - Парка на летище София. Приятна и разнообразна селекция от храни, питиета, мърчандайз и допълващи фестивални активности бяха на разположение на хилядите усмихнати фенове, които избраха да станат част от първото издание на фестивала.

В един уикенд публиката видя култовите Sisters Of Mercy и Placebo, балканските парти ска машини Dubioza Kolektiv, Bazzookas, Koza Mostra, любимата българска банда Оdd Crew, джипси-пънк бандата Kultur Shock, шведитe Solence, метъл кор урагана ILL NIÑO и групата с повече от 3 милиарда слушания в мрежата и милиони последователи у нас и по цял свят - Five Finger Death Punch на сцената от Hills of Rock – Sofia Edition

По стандартите на всеки уважаващ себе си фестивал, Fest Team вече пусна промо билетите „на тъмно“ на Ticket Station Bulgaria за следващото издание на Hills of Rock – Sofia Edition през 2023. Припомняме, че  към момента точни дати, артисти или местоположение в София за следващото издание НЕ СА ИЗВЕСТНИ. Но при обявяването на тези детайли, потребителите разполага с 30 дни да върнат билета си, в случай, че желаят точно това. Промобилети се продават и на разсрочено плащане с 0% оскъпяване тук.

Припомняме, че това е само началото на фестивалното рок лято, а кулминацията на Hills Of Rock предстои в Пловдив от 21 до 23 юли на със Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton и още повече от 40 артиста.

Снимки Орлин Николов и Илиян Ружин:

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

 

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

Снимка: Fest Team

 

Ключови думи: