преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hills Of Rock Plovdiv се отлага за 2024 година

Публикувано на 15 Март 2023
Hills Of Rock Plovdiv се отлага за 2024 година
Снимка: Fest Team

Фестивалът Hills of Rock 2023 няма да се проведе, това стана ясно от изявление на организаторите Fest Team. Събитието ще се проведе през 2024, като можете да запазите или да върнете билетите си
Ето и официалното изявление на Fest Team:

"Скъпи приятели,

Благодарим за Вашата непоколебима подкрепа и търпение през последните няколко месеца. Екипът ни работи усилено заедно с нашите партньори от община Пловдив, спонсорите, медийните партньори, общинска фондация „Пловдив 2019“, за да осъществим любимия рок фестивал на България и това лято. Но със съжаление Ви информираме, че фестивалът HILLS OF ROCK – PLOVDIV ще бъде отложен за 2024 година. Извиняваме се, че не успяхме да отговорим на всички Ваши съобщения и запитвания относно неговото бъдеще, истината е една – до последно работихме усилено фестивалът да се случи тази година.

Но се оказа истинско предизвикателство да се осигури качествена музикална програма в настоящата икономическа обстановка, а ние от Fest Team не сме готови да жертваме качеството на нашия фестивал. Ето защо стигнахме до заключението, че е най-добре да съсредоточим усилията си върху осигуряването на необходимата основа за стабилна приемственост на фестивала HILLS OF ROCK – PLOVDIV за догодина вместо да Ви предложим компромисен лайнъп тази година.

През последните няколко години заедно с нашите партньори посветихме всичките си усилия и ресурси, за да осигурим първокласен музикален фестивал с високо качество на програмата и продукцията и съпътстващите забавления, който нашата публика заслужава и очаква с нетърпение. Знаем, че очаквахте големи новини и се надяваме да можем да ги споделим с Вас скоро.

Искаме искрено да Ви благодарим за подкрепата през изминалите издания на фестивала, която ни позволи да се развиваме с всяка следваща година. Благодарим и за добрите думи, и за критиките – така растем заедно! Поемаме ангажимент да поддържаме принципите, които правят HILLS OF ROCK – PLOVDIV уникален и да уважаваме Вашата любов към музиката и Вашето присъствие, благодарение на което всичко това стана възможно.

Имаме амбицията през 2024 да организираме най-силния HILLS OF ROCK – PLOVDIV до сега. Групите, които Вие пожелахте и за които вече сме в преговори, са огромни имена – мечта на всеки отдаден рок и метъл фен, а датите ще споделим с Вас възможно най-скоро. Благодарим Ви за разбирането и търпението, докато работим, за да преодолеем съществуващите пречки и се стремим да върнем любимия ви фестивал HILLS OF ROCK – PLOVDIV 2024.

Тези от Вас, които са закупили билети за фестивала, могат да изберат да ги върнат до 31 декември 2023 г. или да ги запазят за догодина, за когато цените за HILLS OF ROCK – PLOVDIV 2024 със сигурност ще претърпят промяна, за да осъществим фестивал от световна величина, който очаквате и заслужавате.
Нямаме търпение да се видим през 2024 г.!"

Инструкции за връщането на билети можете да намерите ТУК!

Ключови думи: