преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гръцката банда Full House Brew Crew с първи концерт в София

Публикувано на 03 Ноември 2023
Гръцката банда Full House Brew Crew с първи концерт в София

Груув метъл атиняните Full House Brew Crew ще забият за първи път на столична сцена на 8-ми декември в клуб Live & Loud. Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 20 лв.

Full House Brew Crew е метъл група от Гърция с фронтмен Вангелис Карзис (Wolfheart, ex- Rotting Christ). Те се завърнаха активно към музиката, с обновен състав, звукозаписен договор с Rock Of Angels Records и, разбира се, с нов албум, озаглавен "Bare Knuckle", който светът и пресата посрещнаха с възторжени коментари.

С южноамериканския стил на китарни рифове, с песъчливите си вокали и солидната ритъм секция, които са в основата на композициите им, те успяват да впечатлят с изпълненията си на живо и ясно заявяват, че са готови да разтърсят концертните сцени в Гърция и чужбина.

Албумът "Bare Knuckle" включва може би най-тежките power groove композиции, писани някога от европейска група. Влиянията на Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica (периодът на „черния албум“) и Black Label Society ги водят до албум с голямо разнообразие и зрялост както във вокално, така и в музикално отношение. С мелодии, които се запечатват в съзнанието и заслужават мощен хедбенгинг, и стремежът на групата към силни концертни изпълнения, те постоянно увеличават ядрото на феновете си.

Ключови думи: