преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фронтменът на The Black Dahlia Murder Тревър Стрнад е починал на 41 години

Публикувано на 12 Май 2022
Фронтменът на The Black Dahlia Murder Тревър Стрнад е починал на 41 години
Снимка: facebook.com/theblackdahliamurderofficial

Тревър Стрнад, вокалист на американската дет метъл банда The Black Dahlia Murder, е починал на 41 годишна възраст.

Тъжната новина беше съобщена, вчера, 11 май, във фейсбук профила на бандата. Групата не посочва причината за смъртта на Тревър Стрнад. В края на изявлението си The Black Dahlia Murder споделят националния телефон за превенция на самоубийства в САЩ.

През април миналата година, в интервю за Metal Injection, Тревър споделя зa борбата си с депресията и зависимостта от алкохола. През ноември същата година споделя, в социалните мрежи, че му е много трудно да се справи със загубата на майка си.

The Black Dahlia Murder издадоха последния си албум "Verminus" през 2020 година. Творбата беше определена от музикалните критици като "най-динамичното, възбуждащо и емоционално издание на бандата.

Стрнад формира The Black Dahlia Murder в Уотърфорд, Мичиган през 2001 г. Съставът се променя много пъти през годините, като Тревър Стрнад и китаристът Брайън Ешбах са последните останали оригинални членове на бандата. Групата носи името си от зловещото и неразкрито убийство от 1947 г. на 22-годишната актриса Елизабет Шорт.

Посклон пред паметта му! 

 

Ключови думи: