преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фестивалите официално се завърнаха! Днес е вторият ден на Hills of Rock – Sofia Edition

Публикувано на 03 Юли 2022
Фестивалите официално се завърнаха! Днес е вторият ден на Hills of Rock – Sofia Edition
Снимка: Fest Team

След двугодишна пауза най-мащабният рок фестивал у нас се завърна с пълна сила, две издания и хиляди усмихнати фенове още в първия си фестивален ден. Софийското издание на Hill of Rock стартира с изключително позитивна атмосфера в Парка на летище София снощи ударно с култовите Sisters of Mercy и Placebo и балканските парти машини Dubioza Kolektiv, Bazookas и Koza Mostra. След рок програмата на фестивала, забележителна селекция на артисти за Hills of Bass на HMSU начело с Chase & Status привлече хиляди почитатели и на електронната музика у нас.

Днес на сцената на предприемчивата фестивална локация първа излиза единствената българска група в афиша на Hills of RockSofia EditionОdd Crew, след тях - джипси-пънк бандата Kultur Shock, шведитe Solence, метъл кор урагана Ill Niño и групата с повече от 3 милиарда слушания в мрежата и милиони последователи у нас и по цял свят – Five Finger Death Punch. Фенските очаквания, а и тези на самата банда, за шоуто на глобалния метъл феномен 5FDP е да надмине последния им концерт в Арена Армеец през 2020. Hills of Bass 2022 продължава на основната сцена веднага след хедлайнерите на фестивала в Парка на летище София с Noisia, като закупените вече билети за Hills of Rock – Sofia Edition 2022 са валидни и за нощната част.

Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук.

Карта на фестивалната зона има тук. Билети ще се предлагат и на място, а до началото на събитието – и онлайн с 30% отстъпка като член на Fest Club от www.ticketstation.bg.

Припомняме, че това е само началото на фестивалното рок лято, а кулминацията на Hills of Rock предстои в Пловдив от 21 до 23 юли на със Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton и още повече от 40 артиста.

Ключови думи: