преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Evil Invaders с видеоклип към песента "Die For Me"

Днес излиза и новият албум на групата - "Shattering Reflection"

Публикувано на 01 Април 2022
Evil Invaders с видеоклип към песента
Снимка: facebook.com/EvilInvaders

Белгийската спийд метъл група Evil Invaders сподели видеоклип към песента "Die For Me".

Парчето е част от новия албум на групата "Shattering Reflection", който излиза днес (1 април), чрез Napalm Records. Албумът идва 5 години след "Feed Me Violence", който беше високо оценен от феновете и международните медии.

За новата песен и придружаващото я музикално видео, фронтменът на групата сподели: „"Die For Me" беше първият сценарий, който всъщност написах, преди да запишем видеото. Работата с екипа, който изпълни визуалния аспект на това точно както го имах предвид, беше просто убийствена! Самата песен има силна рокендрол атмосфера с много гняв и лудост, примесени в нея. Отворих някои тъмни и лоши врати в ума си, докато пишех тази песен..."

За албума "Shattering Reflection" фронтмена Йоханес "Джо" Ван Оденхоув споделя: „Много съм доволен от това, което постигнахме в Shattering Reflection. Създадохме един многостранен и изненадващ албум. Тъй като беше минало толкова много време, откакто не сме издали нищо ново, имахме много демо материал, от който да избираме и мисля, че това направи този запис толкова интересен. Имахме време да експериментираме с писането на песни, аранжиментите и вокалните линии. Също така сътрудничеството с Франческо Паоли като продуцент беше наистина страхотно. Успяхме наистина да придадем на песните уникална атмосфера. Имам чувството, че сме в началото на нова глава за групата и се вълнувам да чуя реакциите на хората към новите неща! Това беше дълъг и тежък процес, но напълно си заслужаваше!”

"Shattering Reflection" съдържание:

1. Hissing In Crescendo
2. Die For Me
3. In Deepest Black
4. Sledgehammer Justice
5. Forgotten Memories
6. Realm of Shadows
7. Eternal Darkness
8. My World
9. Aeon
10. The Circle

Ключови думи: