преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джо Лин Търнър избра Мария Илиева за дуетен партньор

Публикувано на 14 Октомври 2024
Джо Лин Търнър избра Мария Илиева за дуетен партньор

Световната рок легенда Джо Лин Търнър записа дует с Мария Илиева. Вокалистът на Rainbow и Deep Purple, написал и изпял някои от най-емблематичните рок песни в историята, като "Can’t Let You Go" и "Street of Dreams", избра Мария Илиева за дуетен партньор в предстоящия си сингъл "Forever".

Двамата изпълнители се запознават още през 2015 г., когато рок легендата гостува на финала на музикално риалити и отвежда участникa от отбора на Мария Славин Славчев до победата. Близо 10 години по-късно Джо създава песен, която иска да направи в дует с женски вокал. Мениджърът му за Източна Европа предлага Мария Илиева като подходящ изпълнител. Джо познава добре Мария и отдавна иска да работи с нея. Със съпругата му Мая Търнър, която е и негов мениджър, чуват баладата „Любов”, която ги грабва толкова силно, дори и без да разбират текста, че нямат никакви колебания в избора си. Свързват се с Мария с думите „Ти си артист от световна класа!”

„В началото изобщо не можах да повярвам какво ми се случва!” признава Мария. „Джо Лин Търнър е световна звезда, истинско вдъхновение за мен и милиони меломани. Огромна чест за мен е такъв изпълнител да обърне внимание на изкуството ми и да ме покани да запишем дует. Това е сбъдната мечта! Безкрайно се вълнувам и нямам търпение да ви представим “Forever”.

„Гордея се да обявя колаборацията ми с невероятната българска изпълнителка и истинска суперзвезда Мария Илиева! От много време се възхищавам на таланта ѝ и се надявах, че един ден ще можем да работим заедно – ето, че този ден дойде! Не можех да избера по-добър партньор, с който да разпространим любов и обединение в свят, който има нужда от това сега, повече от всякога!” написа Джо Лин Търнър в социалните мрежи.

Съвсем скоро ще стане ясна датата за премиера на "Forever".

Ключови думи: