преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Девон Рос ще подгрява Лени Кравиц в Бургас

Публикувано на 01 Юли 2024
Девон Рос ще подгрява Лени Кравиц в Бургас

Изгряващата звезда Девон Рос ще излезе на сцената преди Лени Кравиц на 6 август в Бургас.

23 годишната актриса, модел, китарист и изпълнител пусна дебютното си EP "Oxford Gardens" едва през февруари тази година и вече застава рамо до рамо с артисти от величината на Лени Кравиц, който идва у нас по покана на Live Nation и Fest Team.

Девон Рос е вдъхновена от легенди от 60-те и 70-те години като The Beatles, Rolling Stones, Пати Смит, Боб Дилън, The Stooges и Television, а нейното EP "Oxford Gardens", записано в Париж и смесено и мастерирано в Abbey Road Studios в Лондон, излезе в седмицата на Свети Валентин тази година. Романтика – да, но пънк непослушанието и гневът на младостта се промъкват в музиката и артистичното държание на хипнотичната Девон, която си партнира с любимия си Fender Mustang на сцената.

Гостуването на Лени Кравиц предизвика очакван висок интерес не само в българската публика, но и в чуждестранните гости на морския град, които са планирали почивките си около неговото гостуване там и в мрежата на Ticket Station вече oстава лимитирано количество билети за концерта на 6 август на Морска гара, Бургас.

Снимка: Fest Team

Ключови думи: