преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Caliberty са специални гости на концерта на Брус Дикинсън

Публикувано на 17 Април 2024
Caliberty са специални гости на концерта на Брус Дикинсън
Снимка: Вероника Петрова, Андон Георгиев

Излизането на новия солов албум на Брус Дикинсън - The Mandrake Project несъмнено е едно от световните музикални събития на 2024. А концертът му на 16 юли в Арена София е сред топ меломанските преживявания за България тази година.

Легендарният изпълнител стартира турнето си преди дни, а сетлистът от вече изминалите концерти е повече от впечатляващ микс от тракове от новия албум, но и стари песни, включително и парчета на основната група на Дикинсън. Вокалистът на иконичната британска банда Iron Maiden, заедно с китариста Рой Зи, барабаниста Дейв Морено, басистката Таня О'Калахан и маестрото на клавишните инструменти Mishteria, готвят такова музикално изобилие и у нас, по покана на Fest Team, в средата на лятото. Билетите са в мрежата на TicketStation.bg.

Специален гост на лайва на 16 юли ще бъде българската банда Caliberty. Групата е създадена през 2019 от Джейми Рашед (вокал), Алекс Валериев (соло китари и вокали), Антон Пиперов (бас китара, клавир, вокали) и Алекс Ван Лазаров (барабани и вокали).

Момчетата са обединени от идеята да представят първичната и класическа хард и хеви рок музика и са повече от амбицирани да покажат на какво са способни като съпорт на великолепния Дикинсън. След няколко любими на публиката сингли и видеоклипове „Growling Town“, “Mr Goodtime” и др. и силни участия на клубната и концертна сцена у нас, Caliberty вече имат и издаден дебютен албум, който носи името на бандата.

Ключови думи: