преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Bulgaria Tattoo Expo се завръща за своето девето издание в София

Най-голямото събитие за татуировки и алтернативна култура ще се проведе в зала 3 на НДК.

Публикувано на 29 Март 2024
Bulgaria Tattoo Expo се завръща за своето девето издание в София

През годините Bulgaria Tattoo Expo се превърна в едно от най-значимите и очаквани събития за татуировки и алтернативна култура в България. След успеха и изключителния интерес на публиката към миналогодишното издание, организаторите обявяват деветото поредно събитие на Bulgaria Tattoo Expo, което ще представи изкуството на редица наши и чуждестранни тату артисти на 2 и 3 ноември в зала 3 на НДК.

В рамките на два фестивални дни Bulgaria Tattoo Expo 9 ще обедини любителите и професионалистите, като представи разнообразна програма и артисти от различни точки на света. Това ще даде възможност на всички участници да се докоснат до процеса на татуиране в различни стилове и техники, а за професионалистите – обмяна на опит и идеи на живо. Желаещите да се татуират по време на фестивала могат да направят своя избор на артист предварително или на място, като следят информацията в профилите в социалните мрежи на Bulgaria Tattoo Expo. Организаторите препоръчват записването на час за татуировка да става предварително, така като интересът винаги е голям и в повечето случаи не остават свободни часове.

По време на Bulgaria Tattoo Expo посетителите ще могат да се насладят и на специална шоу програма, голяма част от която все още е изненада. Организаторите разкриват само един участник засега и това е впечатляващата французойка MÈRE DRAGON. Тя е провокативна артистка от Франция с международна слава. От 2015 г. насам участва в различни събития, представяйки неповторимото си шоу, изпълнено с огън, пиротехника, poledance, въздушна акробатика, еротика, BDSM и още много предизвикателни елементи. MÈRE DRAGON идва за първи път в България, специално по покана на организаторите.

Във фестивалната програма ще бъдат включени и конкурси в различни категории с международно жури, отличавайки най-добрите татуировки, специален тату семинар, воден от едни от най-опитните артистите в сферата, както и други развлечения.

Билетите на промоционална цена вече са в продажба на официалния сайт на събитието. Вече е отворена и формата за регистрация на уастници, които ще изпълнят зала 3 на НДК на 2 и 3 ноември.

Ключови думи: