преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън ще започне работа по дългоочаквания си соло албум тази година

Той смята да се събере отново с партньора си в писането на музика - Рой Зи

Публикувано на 06 Януари 2022
Брус Дикинсън ще започне работа по дългоочаквания си соло албум тази година

Вокалистът на Iron Maiden – Брус Дикинсън, планира да се събере отново със своя партньор в създаването на песни – Рой Зи, по-късно тази година. Прочутият музикант възнамерява да продължи работа по създаването на дългоочаквания наследник на соло албума си от 2005-а – „Tyranny of Souls“.

Дикинсън разкри това в ново интервю за Loudwire, в което допълни, че опитите да започне нов самостоятелен албум датират от няколко години назад. Нещо повече, откриващият трак на „The Book of Souls“ – „If Eternity Should Fail“, е написан първоначално за неговия соло проект, но му се е сторил изключително подходящ за основната му банда.

Брус Дикинсън каза още, че вече е имал възможност да работи със своя партньор в създаването на песни – Рой Зи – „вече имаме материал – демота и други, но трябва да го организираме по-добре и да се захванем една идея по-сериозно...вероятно трябва да напишем още няколко парчета, след което да ги оставим за Рой“.

Дикинсън каза още, че отново ще е зает с турнета около Iron Maiden, но допълни, че по подобен начин е направен и „Tyranny of Souls“ – „Не присъствах физически, когато някои от траковете бяха направени, но колегите ми пращаха записите, аз ги изслушвах и пишех текстове към тях. Миксирането и нагаждането по този начин, понякога дава страхотен резултат“.

Изглежда, че 2022-а отново ще е година изпълнена със здрава работа за Брус Дикинсън. Пожелаваме му успех!

Ключови думи: