преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Антифриз ще отпразнуват 11-ия си рожден ден с концерт в Live & Loud

Публикувано на 21 Ноември 2022
Антифриз ще отпразнуват 11-ия си рожден ден с концерт в Live & Loud

Фолк-траш съставът Антифриз обяви концерт по повод 11-ия рожден ден на групата.

Месец след като приключи мини-турнето за новия албум "Кръчма", агро-пънк формацията ще отпразнува рождения си ден в София, клуб Live & Loud този петък, на 25-ти ноември.

Музикантите обещават да заредят гостите си с много енергия и незабравими емоции, като им подарят един разбиващ 2-часов сет, с песни от всички периоди на групата. За празничното настроение на събитието ще се погрижат царете на вулгарните песни - оркестър Изомрудъ.

След дълго затишие, пънк-триото успяха да направят няколко концерта из страната. "Невероятна емоция, чувството е велико и хората се раздаваха докрай" - разказва Велизар. "Определено не е същото след пандемията, но аз лично виждам огромен музикален растеж в групата, и хората го виждат и оценят също. Последният ни концерт в София, Mixtape 5, беше най-успешният от всички правени досега" - добавя той.

Антифриз е група, създадена през 2011-та в Пловдив, известна с парчетата си "Сър Стенли Ройс", "На село", "Магазин" и други. Стиловата ориентация на музиката им е разнородна, но предимно ориентирана към народен пънк-траш. През 2017-та излиза първият им албум озаглавен "Коалиция за умствено размразяване", а през 2022-ра се появява на бял свят и втория, с името "Кръчма".

25.11.2022
клуб Live & Loud
Вход: 10 лева
Врати: 20:30
Старт: 21:30

По време на събитието, феновете ще имат възможност да закупят новия албум или тениска на групата.

ю

Ключови думи: