преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Agnostic Front с концерт в София на 6 август

Публикувано на 19 Май 2023
Agnostic Front с концерт в София на 6 август
Снимка: EventEase

Пънк хардкор легендите Agnostic Front идва в София на 6 август за концерт в "Маймунарника"

Създадени през 1980 г. в Ню Йорк Agnostic Front са група, която няма нужда от представяне. От деня, в който дебютното EP на бандата „United Blood“ вижда бял свят през 1983г., нищо вече не е същото, а оттогава насетне всичко останало е история.

Agnostic Front са сочени за кръстници на хардкора. Те не само дават име на стила, но и винаги стоят достойно зад него, вече над три десетилетия; защитават го през годините и продължават да го правят с последния си засега албум Get Loud! (Nuclear Blast Records, 2019).

Това ще е четвъртото шоу на хардкор пионерите в България. Първото им гостуване у нас се помни не само от присъствалите фенове, но и от самите музиканти. Фронтменът Roger Miret все още се случва да спомене това шоу, състояло се в София преди почти 20 години, през 2005г.

На 6-и август (неделя) очакваме да чуем на живо отново емблематични за бандата, и изобщо хардкор сцената в световен мащаб, ударни химни като „Gotta Go“, „Crucified“ (кавър на Iron Cross), „Friend or Foe“, „Victim in Pain“, „Police State“, „United Blood“ и др.

Разбира се, американските ни гости няма да са без добра компания на сцената. Имената на подгряващите банди ще обявим допълнително.

Билетите са на цена 40 лева и вече са в продажба 

Ключови думи: