преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

13 банди свирят на голямата сцена na Midalidare Rock 2023

Вече са ясни всички банди, които ще свирят на голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley

Публикувано на 02 Май 2023
13 банди свирят на голямата сцена na Midalidare Rock 2023
Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Ето кои са и последните три групи, които ще свирят на голямата сцена на третото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2023.

Към вече обявените банди организаторите добавят и Black Sonic Pearls, Amalgama, Fortress Under Siege, както и станалият популярен от „Гласът на България“ Пламен Бонев (De La Bona).

Фестивалът в долината на виното ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя). Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна. Като цените им ще се запазят до 5 май - 100 еднодневен билет и 150 лв тридневен билет.

И тази година Midalidare Rock In The Wine Valley ще има After Party Stage, която ще забавлява феновете след края на концертите на голямата сцена. Програмата за там ще бъде обявена в следващите седмици. „След опита ни от миналата година стана ясно, че подобна парти сцена е изключително приятна и феновете, които не са уморени, могат да продължат купона до ранните часове, така че и тази година ще им я предложим“, споделят организаторите.

Фестивалът в долината на виното ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя).

Midalidare Rock In The Wine Valley 2023 - групи:

30.06.2023

Scorpions

Dynazty

Iron Savior

De La Bona

1.07.2023

Europe

Blind Guardian

Lacuna Coil

Black Sonic Pearls

Amalgama

2.07.2023

Helloween

Epica

Battle Beast

Fortress Under Siege

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени също ще се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Групата ще посрещне July Morning на 1 юли на специална сцена на хълма в 5:00 часа сутринта.

Ключови думи: