преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Марк Стейн от Vanilla Fudge издава първи соло албум през ноември

Той се нарича „There's A Light“

Публикувано на 13 Октомври 2021
Марк Стейн от Vanilla Fudge издава първи соло албум през ноември

Основният вокалист и кийбордист на Vanilla Fudge – Марк Стейн, ще издаде първия си самостоятелен албум през следващия месец. Той е оползотворил времето покрай Ковид-19, създавайки нова музика за това, което се случва в Америка и останалата част от света.

Социалното напрежение, расовото неравенство, политическото разделение, насилието, икономическото бедствие, надвиснало над света заради разпространението на пандемията са го предизвикали да започне да твори.

„Знам, че ние, като страна, сме били в подобно състояние и преди“, споделя Марк Стейн. „Световните войни, движението за граждански права от 60-те, опустошителните бедствия като Катрина и Санди, разбира се и единадесети септември. Във всеки от тези случаи сме успявали да се надигнем заедно като една нация, една обединена сила и да се завърнем по-силни отпреди. Във всеки един човек, аз вярвам, има светлина, надежда, желание да направи правилното нещо. Песента ми „We Are One“ говори за това единство, за това, което знам, че страната ми и света са способни да направят“.

Соло албумът на Марк Стейн излиза на двадесет и шести ноември. Той се нарича „There's A Light“ и включва следните десет песни:

01. We Are One

02. Ball Of Confusion

03. We Are Survivors

04. Lyin'

05. Racism

06. All Lives Matter

07. Let's Pray For Peace

08. People Got to Be Free

09. Break It Down

10. America The Beautiful

Ключови думи: