преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Брус Дикинсън и оксфордски психолог стартират подкаста „Psycho Schizo Espresso“

Дебютният епизод излиза за Хелоуин

Публикувано на 20 Октомври 2021
Брус Дикинсън и оксфордски психолог стартират подкаста „Psycho Schizo Espresso“

Брус Дикинсън, легендарният вокалист на Iron Maiden, стартира подкаст с психолога д-р Кевин Дътън от университета в Оксфорд. Подкастът се нарича „Psycho Schizo Espresso“ и дебютният епизод ще се появи за Хелоуин – 31-и октомври.

Епизодите ще излизат във вторник през седмица, а „Psycho Schizo Espresso“ ще се разпространява във всевъзможни платформи за подкасти. Подкастът ще обхваща широка палитра теми от сферата на психологията с подходящи взаимовръзки с някои от най-прочутите текстове на Maiden. Участие ще взимат и редица специални гости.

„Ако психологията беше страна, тя щеше да е топ туристическата дестинация! Това е омагьосана територия с нещо за всекиго – от извънземни до наркобарони, от серийни убийци до конспиративни теории“, твърди описанието на подкаста, чийто трейлър можете да видите по-долу. Подкастът обещава, че „интелектуалните изследователи“ Брус Дикинсън и д-р Кевин Дътън ще се впуснат в „приключение в стил Индиана Джоунс“ в някои от най-отдалечените места, докато дълбаят в душите на рок икони, спортни суперзвезди и войници от специалните части, същевременно предоставяйки последните съвети и открития от някои от най-уважаваните мислители и учени, занимаващи се с мозъка, които съществуват на планетата.

Ключови думи: