преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Arch Enemy се завърнаха с новата песен „Deceiver, Deceiver“

Това е първа оригинална нова песен от групата от 2017-а насам

Публикувано на 22 Октомври 2021
Arch Enemy се завърнаха с новата песен „Deceiver, Deceiver“
Arch Enemy
Снимка: Photo by Xavi Torrent/Redferns

Мелодик дет метъл бандата Arch Enemy се завърна с новата песен „Deceiver, Deceiver“, която можете да чуете по-долу. Това е първа оригинална нова песен от групата от появата на албума „Will to Power“ /2017-а/ насам.

Мелодичните елементи в иначе яростното парче, създават мрачна атмосфера...до появата на солотата, които удрят в края на парчето, което можете да чуете по-долу.

„Изненада! Ние сме Arch Enemy и се завърнахме с най-новия си сингъл – „Deceiver, Deceiver“, обяви фронтдамата Алиса Уайт-Глъз.

Китаристът Майкъл Амот добави – „Чакай малко...какво? Наистина ли минаха четири години, откакто за последно издадохме нова музика от Arch Enemy? Времето лети...особено щом обикаляш света на турне две години и решиш да си вземеш малко почивка...а след това всички бяхме ударени с глобална, шибана пандемия! Всички минахме през тежки времена през последните две години и е красиво нещо да видиш, че всичко се завръща сега. Усетихме го като точния момент да се завърнем с чисто нова песен“.

Все още не е ясно дали „Deceiver, Deceiver“ ще е част от нов албум, но очакваме подобно съобщение, особено на фона на изминалите четири години от появата на последния студиен диск на бандата /без да броим албума с кавъри от 2019-а/.

Ключови думи: