преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Uriah Heep с нов сингъл "Hurricane"

Британските хард рок легенди издават новия си албум на 27 януари

Публикувано на 26 Януари 2023
Uriah Heep с нов сингъл
Снимка: You Tube

Хард рок ветераните Uriah Heep ще издадат своя 25-и студиен албум "Chaos & Colour" утре (27 януари), чрез Silver Lining Music.

По-долу можете да чуете най-новия сингъл от предстоящата творба - "Hurricane". Барабанистът на Uriah Heep и съавтор на песента Ръсел Гилбрук, коментира: „Саймън [Пинто] и аз написахме песента за това как нашите предци са гледали на бурите и как те могат да се тълкуват като послания от Боговете… Тяхната сила е страхотна и е огромно вдъхновение за разтърсваща песен!“

„Музиката и текстът са от първостепенно значение за мен… Преди мразех онези видеоклипове на MTV от 80-те за милиони долари, тъй като създаваха такъв визуален образ, че всички стимули за въображение бяха загубени, защото не трябваше да мислиш. Мисля, че силата на музиката и текстовете са, че въздействат по определени начин на определени хора."

"Chaos & Colour" е 25-и студиен албум на британските хард рок легенди. Дискът е записан в Chapel Studios в Лондон с продуцента Джей Ръстон. Предишният албум на Uriah Heep "Living The Dream" излезе през септември 2018 година.

"Chaos & Colour" съдържание:

1. Save Me Tonight
2. Silver Sunlight
3. Hail The Sunrise
4. Age Of Changes*
5. Hurricane
6. One Nation, One Sun
7. Golden Light
8. You'll Never Be Alone
9. Fly Like An Eagle
10. Freedom To Be Free
11. Closer To Your Dreams*
12. Save Me Tonight (Demo)**

Ключови думи: