преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия сингъл на Riverside "Self-Aware"

Публикувано на 30 Ноември 2022
Чуйте новия сингъл на Riverside

Полската прогресив рок банда Riverside сподели втори сингъл от предстоящия си студиен албум "ID.Entity", който ще излезе на 20 януари 2023 г., чрез InsideOutMusic.

По-долу в новината можете да чуете парчето "Self-Aware" в неговата "Single Edit" версия, придружено от видеоклип режисиран от Марчин Заваджински и вокалиста на Riverside Мариуш Дуда.

За песента Мариуш споделя:
„„Self-Aware“ е песен, която обобщава целия албум и говори за това колко е трудно в днешно време да живееш в общество и да пренебрегваш всички социални промени, как не можеш просто да бъдеш пасивен, „да се затвориш“, или „да се скриеш в миша душка“. Имаме нужда един от друг, за да променим нещо в живота си. Не всичко може да се направи еднолично. „Трябва да бъда по-добър от другите, трябва да бъда най-добрият“ не е добра мантра. Трябва да си сътрудничим, за да постигаме целите си. И е важно това послание да не идва от солов изпълнител, а от група, чийто успех се дължи най-вече на сътрудничеството в групата и взаимодействието с техните слушатели."

"ID.Entity" e осмият студиен албум на групата, записан и смесен в две студиа - The Boogie Town Studio в Отвоцк с Павел Марчиняк и в студио Serakos във Варшава с Магда и Робърт Сржедничи -, мастериран от Робърт Шидло и продуциран от самия Мариуш Дуда от Riverside . Обложката на "ID.Entity" е създадено от полския художник Ярек Кубицки.

"ID.Entity" съдържание:

1. Friend Or Foe?
2. Landmine Blast
3. Big Tech Brother
4. Post-Truth
5. The Place Where I Belong
6. I’m Done With You
7. Self-Aware

Ключови думи: